No images found.

Behandlingarna nedan utförs med ett handverktyg som liknas med en penna som hanterar disponibla sterila engångs nål/ blad (som består av 3-20 små nålar som sammansatts till ett blad) där man gör små snitt i huden vid Microblading eller prickas även kallat ”Tapping” vid Powder och sedan implementerar med färg i epidermis.   Jag har flera olika storlekar på nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål och förutsättningar.

Ingen tatuering kan jämföras med makeup i vare sig intensitet eller färg. Kosmetisk tatuering är ”levande” då den genomförs på levande material och huden är i ständig förändring med bl. a. cellförnyelse mm.

Därför är det aldrig möjligt att till 100% garantera ett specifikt resultat för en kund då det är individuellt hur vi reagerar på behandlingen. På del är hållbarheten sämre på än andra pga. t.ex. ålder, oljig hy eller fet t-zon.  Yttrepåfrestningar såsom sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet snabbare.  Så det är viktigt att ta med det i beräkningen när man väljer att göra en kosmetisk tatuering.

Är du tveksam om vilken metod du ska välja?  Boka gärna en konsultation, ring eller skicka mail för att diskutera just dina önskemål och förutsättningar och vad som passar just dig.

3D- strån + skugga över gammal tatuering. I detta fall måste man skicka in bilder till mig för konsultation. Ljusare tatueringar är det oftast inga problem att skapa en ny form och färg men man ska alltid komma ihåg att tidigare tatueringar kan påverkar slutresultatet, ibland på ett negativt sätt.

Denna metod rekommenderas i främst då man har större möjlighet att dölja den gamla tatueringen och färgkorrigera den behandlade huden mer effektivt.

3D-strån över gammal tatuering oavsett typ. I detta fall måste man skicka in bilder till mig för konsultation. Har man sedan tidigare mörkare tatuering så syns inte de nya stråna och den tidigare tatueringen skiner igenom och då mister man 3D effekten.

Är tatueringen ljusare är det oftast inga problem att skapa en ny form mm men man ska alltid komma ihåg att tidigare tatueringar påverkar slutresultatet, ibland negativt. Finns det en färg skiftning i röd, blå nyans i brynet rekommenderas Coverup med COMBO.

”Ombre brows”  görs i 3D eller POWDER som görs i en fade från ögonbrynets start.

Den mörkaste delen är i svansen, undre delen av brynen och övergår till en ljusare nyans ju närmare huvudet på brynet vi kommer. Resultatet är naturligt, skuggade sminkade ögonbryn i två olika nyanser.  För respektive tekniker se ovan.

Skuggade bryn utan strån. Påminner om när man sminkar ögonbrynen med skugga och ger en mer sminkad look. Manuell metod innebär att man pickar in färgen under huden istället för att skära.  Denna teknik tillämpas oftast med fördel när du har en gammal tatuering som du vill tatuera över eller när du har väldigt lite egna strån.

När man blandar 3D strån + Powder kallar vi det för Combo, alltså en kombination av de två olika metoderna. Det är det absolut senaste metoden och efterfrågas mest utav mina kunder idag.

Här får man ett naturligt utryck strå teknik i början av brynen som sedan övergår till ett fylligare skuggat avslut med fokus på underkant, brynkropp samt brynsvans.

Combo rekommenderas starkt när man har volymskillnader i egen hårväxt eller större luckor. Resultatet blir mer jämnfyllda ögonbryn men de kan även göras i ombrestil med ljusare start och fylligare slut.

Att göra Combo innebär INTE att det måste bli extremt mörkt, sminkat och intensivt. Det handlar främst om fyllnad och det kan uppnås med olika pigmentnyanser, både ljusa och mörkare. Rekommenderas starkt för de med fet/ojlig hy samt de med ojlig t-zon. Hållbarheten är längre med denna metod.

Microblade tekniken är en relativt ny, manuell metod av kosmetisk tatuering.
Resultatet är naturliga hårliknande linjer som framhävs oavsett den redan tillgängliga hårmängden. Fyller ut redan befintliga bryn eller återskapar brynform från noll.
Stråteknik lämpar sig inte för den som har väldigt få eller inga hårstrån, då rekommenderar jag Combo bryn som fyller ut och balanserar mer.
Microblading lämpar sig heller inte för den som har fet T-zon eller porig hy, mycket ytliga blodkärl eller akne. De andra metoderna håller bättre.

NYHET! Vi är stolta att vara först i Östergötland med att erbjuda det senaste inom kosmetisk tatuering Microfeathering eller Fluffy Brows. Det är den senaste varianten av Microblading/ 3D tekniken. Verktygen som används är antingen Maskin eller Microblading verktygen. Microfeathering har en mer naturligt utseende än Microblading. Microfeathering skapar en mer diskret, mjuk, naturlig och mindre städad look och skräddarsys helt till varje persons naturliga ögonbryn.

Alla färg pigmenten som vi använder på salongen är GODKÄNDA enligt den NYA EU lagen den 4 januari-22.

Microfeathering passar dig som:

 • Har redan bryn men målar lite för att fylla hå
 • Vill ha ett mer naturligt resultat
 • Saknar strån här och där
 • Vill förbättra den befintliga ögonbryns formen

VIKTIGT inför besöket: – Undvik vitaminer och värktabletter (Alvedon går bra) 2 dagar innan. – Färga inte brynen 1 vecka innan. – Om du tar medicin, kontakta mig! – Du får inte vara gravid eller amma. – Drick inte kaffe eller energi dryck innan ditt besök. – Undvik botox behandling de senaste 4 veckorna. För ytterligare information om behandlingen samt FAQ – innan behandling.

Kosmetisk tatuering av eyeliner. En helt fantastisk behandling där du slipper att sminka dig de närmaste åren. Behandlingen utförs med maskin.

Här kan man välja att tatuera övre, undre eller båda vid samma tillfälle.

Man kan även tatuera en super delikat fransmarkering en väldigt tunn eyeliner även kallad Dipliner. Här prickas färg mellan fransarna för att fransarna ska se fylligare ut. Ett mycket naturligt utseende.

Det är en semi permanent pigmentering som håller ca 2-5 år. I behandlingen ingår ett gratis återbesök inom 4-7 veckor och ett eftervårdskitt med ALLT du behöver för en perfekt läkning. Bedövning användes vid alla tatueringar för smärtfri behandling.

Många tycker att det är svårt att sminka ögonen för att man ser sämre, det kladdar eller man inte är säker på handen… Eller bara vill spara tid på morgonen.

VIKTIGT inför besöket:

– Använder du linser så ta med en behållare för att förvara dem under behandlingen

– Undvik vitaminer och värktabletter (Alvedon går bra) 2 dagar innan.

– Färga inte fransarna 1 vecka innan.

– Om du tar mediciner framför allt blodförtunnande så kontakta mig!

– Du får inte vara gravid eller amma.

– Drick inte kaffe eller energi dryck innan ditt besök.

Ombre Lips eller Aquarelle Lips

Ombre Lips:  Ger ett mjukt och super naturligt resultat genom att skuggar in färgen försiktigt med focus på ytterkanten för att ebba ut till intet. En ultra fin tunn linje läggs först i ytterkanten för få konturen på läpparna mer symmetriska.

Aquarelle Lips: En ultra fin tunn linje läggs först i ytterkanten för få konturen på läpparna mer symmetriska. (Läker inte in som en lipliner à la old school) Därefter skuggas färgen in väldigt försiktigt med maskin i läpparna.

Är du osäker på vilken metod som passar just dig? Boka då vilken som, så väljer vi metod tillsammans på plats efter dina förutsättningar samt önskemål.

Hållbarheten är ca 2-5 år. Individuella faktorer påverkar hållbarhet då cellförnyelse varierar från person till person. Alla färg pigmenten som vi använder på salongen är GODKÄNDA enligt den NYA EU 🇪🇺 lagen den 4 januari-22.

VIKTIGT ATT LÄSA! OBS! Viktigt att peela läpparna samt återfukta ex . med vitt vaselin eller liknande innan din behandling. Läpparna bör ej vara torra och fnasiga, pigment har svårare att fastna då.

OBS! Har du en gammal läpptatuering under – boka en konsultation först eller maila bild!

ATT TÄNKA PÅ INNAN BEH.

– Undvik koffein såsom kaffe, te, energy dricka på behandlingsdagen.

– Undvik vitaminer, omega 3 samt smärtstillande (Alvedon går bra) 24 h innan behandling.

– Konturer utanför den naturliga läpphuden genomförs ej.

– Har du gjort fillers i läpparna den närmaste tiden. Meddela mig så jag vet när      du gjorde en behandling.

– Har du mörka läppar är det extra viktigt att du skickar bilder först.

– Inga extrema färger genomförs – enbart mjuka och naturliga.

– Bedövning läggs på innan behandling.

– Brukar du ha munsår? Applicera tex. Anti 2-4 dagar innan ditt besök (finns att köpa på Apoteket!

– Behandling ska inte genomföras nära en bokad tandläkartid.

– Du får ej vara gravid eller amma.

Lash Lift är behandlingen som gör att man inte längre behöver använda frans böjare. Det är en skonsam och avslappnande behandling där vi böjer upp dina egna fransar.  Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck.
Behandlingen är semi-permanent och håller mellan 8-12 veckor beroende på din tillväxt av fransar.

Behandlingen finns i 2 varianter:

Lash Lift:

 • Fransböjning

Lash Lift LYX:

 • Fransböjning
 • Fransfärg
 • Närande keratinbehandling Lash Dose, som stärker fransarna.
 • Lättere brynformning
 • Keratin serum

 

 

Som den allra första i Linköping kan jag nu erbjuda FILLERS UTAN NÅL!

Metoden passar perfekt till alla nålrädda personer som vill uppnå naturliga resultat.

 • YAVU Hyaluronpen – IRI® MEDICAL PEN arbetar med en kraft på 800 km/h som öppnar en mikrokanal i huden, hälften så stort som vid nålstick i fingret och slussar in fillern under huden inte djupare än epidermis och dermis (inte lika djupt som nål injektioner). Fillern fördelas jämnt och är helt smärtfritt jämförelsevis mot vanlig fillers och håller lika länge som vanlig filler.
 • YAVU IRI® MEDICAL PEN är av medicinsk grad, högkvalitativ, är framtagen i Tyskland och som står bakom originalet av Hyaluron pen och som nu äntligen har kommit till Sverige.

Med denna metod kan man nu göra naturlig förstoring av läpparna, fylla ut nasolabialveck, sura mungipor och djupare rynkor utan att använda nål!

(Metoden används endast vid behandling av den nedre delen av ansiktet. Aldrig vid näskorrigering, tear trough etc).

 • Både penna och filler som används är naturligtvis godkända och CE märkta.